Skip to main content

Als het stormt

69282782 2592032487483018 7989792102991003648 o

Als de wind van verandering waait, durf jij dan mee te waaien? Je kunt de storm niet tegenhouden. Stop met dat te proberen, het is verloren energie. Je kunt wel jezelf kalmeren, tot rust proberen te brengen en je laten meevoeren naar: ‘bestemming onbekend’. Ook deze storm gaat weer liggen....

Stilte na de storm 

Wat we aanvaarden zal ons bevrijden. Wat we weigeren houdt ons gevangen. Laat maar komen wat er wil komen, laat maar gaan wat wil gaan......en kijk dan wat er overblijft! Je kunt geen windstilte ervaren of hiervan genieten als je nooit stormen hebt meegemaakt. Stormen brengen je verder, de kracht van een storm laat je soms pardoes op een andere plek belanden. Totaal door elkaar gehusseld wordt je ergens anders tegen de vlakte gesmeten. Zachte landingen vaak niet inclusief, gespreide bedjes ontbreken ook.

Maar hè..... wat en fijne stilte ineens! En, joh je wist niet eens dat het even verderop zo zou zijn? Verwonderd loop je rond en ontdek je de nieuwe omgeving om je heen. Meewaaien is soms best eng, de bestemming is immers onbekend, maar het brengt je altijd verder! 

Na de storm kun je: 'ver(der)-wonderen'

Blijf je verwonderen steeds opnieuw op elke plek, al ben je vanuit jouw storm niet zo zacht geland. Stormen zijn gratis ritjes in de achtbaan, zijn de gratis uitdagingen in je leven, de ‘zei-je-dat-je-vast-zat-?-momenten’, het zijn jouw kansen om te groeien! Niets blijft altijd het zelfde, verander en groei mee, blijf ontdekken......best spannend maar ook leuk?

#Storm #Landen #Leven #Balanceren #Pilatesenzo

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Volg blog via e-mail

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Vul je e-mailadres in:

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap