Skip to main content

Lonneke & Ed

IMG 8450

Ondanks de zwaarste laxeermiddelen voor een kind van twee, presteert ze het om al een week niet te gaan. Ik vroeg aan Lonneke waar Ed zo'n pijn had. Ed heeft pijn in zijn buik zo vertelt Lonneke me. We masseren eerst samen de voetjes van Ed. Lonneke voelt aan de buik van Ed, goh zijn buikpijn is al wat minder.......

Dikke stinkscheten....

Vervolgens klimt Lonneke samen met mama en Ed op mijn tafel. Ik pak de toverolie en masseer de gebieden van de spijsvertering op de voeten van Lonneke. De voetjes worden er al blij van! Mama tekent met een watervaste stift (sorry??‍🤷🏻‍♀️) lachende gezichtjes op de grote tenen van Lonneke. En weet je, als de voeten blij zijn dan wordt de buik ook blij........en dat weten we zeker, want dat zagen we ook gebeuren bij Ed. Inmiddels laat Lonneke weten dat Ed al dikke stinkscheten laat, die Ed toch💨??https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t62/2/16/1f4a8.png"); background-repeat: no-repeat no-repeat;">?https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9a/2/16/1f64a.png"); background-repeat: no-repeat no-repeat;">?

Knikkebollen...

Lonneke leunt steeds zwaarder tegen mama aan en als ze kijkt naar haar lachende voetjes vraag ik haar of haar buik ook al een beetje blij wordt. Ze knikt, of eindelijk knikkebolt......samen met Ed valt ze heerlijk tegen mama aan bijna in slaap. Mama kijkt ook een beetje verbaasd naar beneden: 'eh, normaal staat ze altijd 'aan'.....en WIL ze niet slapen'!

Ik leg aan mama uit, hoe ze dagelijks de voeten van Lonneke kan masseren met de toverolie die Lonneke natuurlijk mee mag nemen. Een uurtje later krijg ik een mooie app van de moeder van Lonneke: 'een volle luier'! Zelfs ik ben opgelucht?

https://www.pilatesenzo.nl/voetreflextherapie

#buikpijnkind #knuffelhelpt #voetreflextherapie #toverolie #pilatesenzo 

 

 

Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Volg blog via e-mail

Voer je e-mailadres in om deze blog te volgen en om per e-mail meldingen over nieuwe berichten te ontvangen.

Vul je e-mailadres in:

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap