Skip to main content

Welkom bij Pilates & zo

Training & Therapie & Coaching. Voor als je bewust kiest voor kwaliteit
en goed opgeleide, betrokken docenten, therapeuten en coaches met oog voor detail.

Wees welkom, geef aandacht aan jezelf
wat je aandacht geeft dat groeit.
Wij geven graag onze aandacht aan jou!
Tot snel!

Ik wil contact

Het team van Pilates & zo

Helende massage

Een helende massage brengt je naar jouw kern. Jouw fysieke lichaam is het belangrijkste informatieveld dat tot je beschikking staat op weg naar herstel en heel-wording.  

Misschien word ook jij momenteel nadrukkelijk uitgenodigd om alles op te ruimen wat niet hoort bij wie jij ten diepste bent. Fysieke of mentaal/emotionele onbalans kun je als zo’n ‘uitnodiging’ zien. Door liefdevolle aandacht en erkenning te schenken aan alles wat zich heeft vastgezet in je lichaam zet je vanuit eigen kracht een belangrijke stap naar heling en herstel.

Zelfhelend vermogen

De zachte energetische aanraking van deze massage leidt tot een communicatie op een dieper niveau. Elke cel in jouw lichaam is in potentie erop gericht te herstellen, om te bloeien. Fysieke klachten kunnen een richtingaanwijzer naar heelheid worden. Zeg ´ja´ tegen jouw diepste zelf en open jezelf voor alles wat jou tot jou maakt! Uiteindelijk is jouw eigen liefdesveld het meest krachtige geneesmiddel dat er is.

Alles wat jij in je lichaam opmerkt, bijvoorbeeld spanning, geleefd worden, druk, sensaties, beelden en emoties, zeggen iets over wat jij op dit moment nodig hebt. Iets warmers aantrekken als je het koud hebt is voor veel mensen nog wel vanzelfsprekend, maar de wat vagere en dieperliggende gevoelens, daar zijn we ons vaak niet bewust van, laat staan dat we er iets mee doen.’

Deze massage brengt je in een rustige staat van geaardheid en aanwezigheid. Die aanwezigheid in je lichaam en je aardeverbinding is de basisvoorwaarde om toegang te krijgen tot de informatie die in je lichaam ligt opgeslagen. Soms is de massage puur gericht op het aarden en het creëren van deze 'veiligheid' zodat je weer volledig ‘aanwezig’ kunt zijn.

Jij bent uniek

Jouw proces is een uniek proces, waarin je op het juiste moment krijgt aangereikt wat je nodig hebt. Datgene dat jouw liefdevolle aandacht en erkenning nodig heeft zal zich aandienen op een moment dat je ook het vermogen hebt om dit te helen. Je hoeft er niet naar op zoek, je hoeft er niet hard voor te werken. Het is zacht, licht en liefdevol.
Naarmate je al jouw ‘verloren (onbewuste) delen’ met je liefde en aandacht kunt omarmen, verdwijnt de stagnatie en zul je (zal jouw licht) dieper in je lichaam kunnen indalen.

Een eerste helende massage zal misschien meer vragen oproepen dan beantwoorden. Maar naarmate je er vaker tijd voor uittrekt, leer je de signalen van je lichaam beter kennen en zul je zien dat je haast ongemerkt steeds meer op de wijsheid van jouw lichaam gaat vertrouwen. En dat is precies waarbij een helende massage bij kan helpen: stilstaan tussen alle drukte door. Het is een ongedwongen manier om jezelf beter te leren kennen. Je hoeft niks te doen, je wordt uitgenodigd om te laten zijn wat er is. 

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van etherische oliën, dit zorgt via reuk en via de huid voor een extra ontspannende, activerende, vitaliserende en/of helende werking. 


De massage bestaat uit:   

  • Een energetische lichaamsmassage met warme etherische olie.
  • Na de massage word je warm toegedekt en geniet je nog even na van de totale ontspanning in je lijf.   

Bij deze massage ontkleed je je na de intake geheel/gedeeltelijk afhankelijk van het te masseren gebied (ondergoed blijft aan), en neem je plaats op de massagetafel. Alleen de lichaamsdelen die op dat moment behandeld worden zijn ontbloot, de rest wordt steeds opnieuw toegedekt met handdoeken.

Afspraak maken: telefonisch (06 - 50 28 27 56) of via webformulier

  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap