Skip to main content

José

JoséHet begin van waar ik nu sta......

Het is alweer meer dan 15 jaar geleden dat ik kennis maakte met mindfulness. Eerst was ik best bang dat het te zweverig voor mij zou zijn, maar mijn nieuwsgierigheid nam de overhand. In 2008 startte ik met een basistraining en werd direct geraakt. De kracht die uitging van de eenvoud van de training en de praktische toepasbaarheid ervan spraken me aan. Het was het begin van waar ik nu sta.

Gereedschap

Ik zeg altijd: je meditatiekussentje is een metafoor voor het dagelijks leven. Met het doen van de oefeningen kom je allerlei moeilijkheden en obstakels tegen. Net als in het leven van alledag. Het leven is voor niemand van ons makkelijk. En zeker als je al wat ouder bent heb je vaak al heel wat meegemaakt. Mooie, maar ook moeilijke momenten. Mindfulness geeft mij het gereedschap in handen dat mij in staat stelt om om te gaan met alles wat het leven mij brengt. Mijn humor, levenservaring, het besef dat we allemaal maar mensen zijn met onze tekortkomingen hebben mij gemaakt tot de trainer die ik nu ben.

De kracht en de eenvoud van de mindfulnesstrainingen en de toepasbaarheid in het dagelijks leven spreken mij met name aan. Met verwondering zie ik hoe kleine stapjes die in de training worden gezet grote gevolgen kunnen hebben in het dagelijks leven. Met humor, respect en vanuit een benadering die je kunt omschrijven als 'down to earth', ondersteun ik je op bescheiden wijze in dit proces. Ik verzorg met heel veel plezier mindfulnesstrainingen, workshops, stiltedagen en meditatie. Ik begeleid groepen en individuen op diverse locaties vanuit mijn eigen bedrijf, genaamd Sapientia. Sapientia betekent wijsheid. 

Ik sta ingeschreven in de hoogste categorie in het beroepsregister van de Vereniging Mindfulness Based Trainers in Nederland en Vlaanderen (www.vmbn.nl)

Opleidingen

  • Post HBO-opleiding tot mindfulnesstrainer MBSR aan de Hogeschool van Utrecht.
  • Bijscholing en verdieping voor Mindfulness Yoga, Meditatie en Mildheid bij MBSR en MBCT door Frits Koster en Auke Rood
  • Basisopleiding Acceptance en Commitment trainer (ACT) bij Gijs Jansen, See-True Mindfulness Opleidingen
  • Voortgezette Opleiding (Post HBO) leergang vrouwenhulpverlening
  • Sociale Academie
  • Ruime werkervaring in het onderwijs, welzijnswerk en de zorg. Van hieruit breng ik veel gespreks- en levenservaring mee 
  • Voor mijn eigen verdieping en inspiratie neem ik regelmatig deel aan retraites, bijscholing, workshops etc.
  • Bezoekadres

  • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
  • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap