Skip to main content
 • Pilates En Zo Mindfulness 1
 • Pilates En Zo Mindfulness 2
 • Pilates En Zo Mindfulness 3

Detox Retreat

Gun jezelf een korte reset en kickstart: rust, ontspannen, genieten en detoxen, een volledige dag zelfzorg speciaal voor jou. Detox Retreat......een dag vol gezondheid! 

Een volledige wellnessdag waarop jij volledig in de watten gelegd wordt en de kracht van detoxen ervaart. Kom relaxen, intens genieten en laat je lichaam en geest mentaal en fysiek tot rust komen. Na deze dag ben je volledig opgeladen, heb je alle stress los kunnen laten door de unieke combinatie van innerlijke rust, behandelingen, detox Yoga, heerlijke gezonde voeding en vitaliteit! 

Je werkt hard, combineert werk, gezin en sociaal leven alsof het niets is en dan is het soms best lastig om goed voor jezelf te blijven zorgen, gezond te eten en je batterij tussendoor weer op te laden. De afvalstoffen die zich hierdoor opstapelen zijn belastend voor je lichaam en leiden op den duur tot fysieke klachten en huidproblemen.

Tijdens de Detox Retreat leer en ervaar je hoe dit voor jou werkt en hoe je hier zelf op eenvoudige manieren beter zorg voor kunt dragen. Leren, genieten en ervaren gaan op deze dag, zoals je van ons gewend bent, hand in hand. 

Een Detox Retreat is voor iedereen heel erg fijn, maar in het bijzonder bij: stress, spanning, herstel, lage weerstand, chronische pijnklachten, spier- en gewrichtsklachten, slaapproblemen en vermoeidheid. 

Dagindeling: 

09.45 Ontvangst met vers sap en Alka-kruidenthee

10.00 Uitleg over verzuring van het lichaam en detoxen

 • wat is het en op welke eenvoudige manieren kan je hier zelf beter zorg voor dragen

11.15 Detox Yoga

 • bewegen op een hele rustige, milde, aangename manier om organen als lever, maag, milt, nieren, lymfe te ondersteunen in hun werking

12.15 Overheerlijke biologische detox lunch

13.15 Infraroodtherapie-behandeling in de infrarooddeken: 

 • Infraroodstralingen van de deken dringen diep door in het lichaam en verwarmen het lichaam van binnenuit. Zodra je er in ligt ervaar je meteen een diepe ontspanning. De directe warmte van de infrarood deken heeft een positieve werking op lichaam en geest en zorgt voor een diepwerkende en ontspannende ervaring voor spieren, pezen en gewrichten. Je lichaam kan zich ontdoen van afvalstoffen. Als je het fijn vindt geven we je ook een detox-rug-pakking om zo jouw lichaam te 're-mineraliseren', hierover adviseren we je op deze dag. 

13.45 Detox Thee-ritueel, en 're-mineralisatie' via de Moxa-lamp

14.30 Diepe ontspanning en herstel van lichaam en geest:

 • Diepe ontspanning en herstel in een heerlijke meditatie-visualisatie. Ontstressen en ontspannen is ontzuren! Met een zachte wollen mat, fleecedekens, aromatherapie, klankschaal, zacht licht, kaarsjes, ontspannen klanken, een lekker kussen, aandacht, adem. Totaal relaxen & (weer) landen in jouw lijf.

16.00 Einde, heerlijk opgeladen en ontspannen weer naar huis met fijn gevulde goodiebag. Een cadeautje voor jezelf ❤️

In deze special 'Detox Retreat' worden alle zintuigen geprikkeld. Een totaal-beleving met kleur, geur, smaak, licht, geluid........alles voor een totaal me-time moment voor jou: kom jij ook opladen en ontspannen? Doe je allerlekkerste warme wollen sokken en super-cosy-kleding aan, ook een digitale detox:telefoon op stil, beeldscherm uit, een kruis in je agenda.......tijd voor jou!

Kosten: € 135,- per persoon voor deze geheel verzorgde Retreat

Inclusief: 

 • Kruidenthee, vers sap, detox smoothies en tussendoortjes
 • Vers fruit
 • Biologische detox-lunch
 • Alle lessen en behandelingen
 • Goodiebag met ontzuringsproducten voor thuis en een paar heerlijke originele wollen cozy sokken van Soxs (geef je schoenmaat door als je je aanmeld!)

Data:  26 november 2023 & 21 januari  2024 (nieuwe data worden ook gepubliceerd in nieuwsbrief en op homepage)
Reserveren: stuur ons een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of er nog een plekje vrij is
Betalen: je ontvangt een factuur na reservering of koop zelf als je geplaatst bent de One-Day-Retreat in onze 'shop' 

Extra informatie:

We passen de behandelingen aan jouw wensen aan, als we ergens rekening mee moeten houden. Informeer vooraf naar de mogelijkheden. 

 • Voor de behandelingen is het fijn als je een badjas met slippers meeneemt, neem ook een groot badlaken mee. Draag makkelijk zittende cosy kleding (in als je voor een rugpakking kiest, niet je allermooiste bh ;-). 
 • De behandeling met de infrarooddeken is niet geschikt voor mensen met een pacemaker of ander inwendig electronisch implantaat.
 • De lunch is biologisch en vegetarisch. Als er andere speciale dieetwensen zijn, laat ons dit bij reservering weten. 

 

 

 • Bezoekadres

 • Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
 • Gemeente Druten / Maas & Waal

E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon

06 - 50 28 27 56

 

Pilates & zo
Koningsweg 27 6655 AA Puiflijk
Gemeente Druten / Maas & Waal

Privacyreglement - Cookieverklaring - Reglement - KvK 30273668  - BTW-nr. NL001914584B91
Copyright © 2023 Pilates & zo • co-productie: Pilates & zo + Brainy Branding • merchandise linkssitemap